З початку осені мобілізація в Україні зросла в п'ять разів, - генерал Фройдінг

З весни кількість мобілізованих в Україні зросла у п'ять разів, що сприятливо позначилося на артилерійській ситуації на фронті. Про це повідомив керівник спеціального штабу з українських питань при Міністерстві оборони Німеччини Крістіан Фройдінг, пише Tagesschau.

Він азначив, що у Бундесвері відзначають значний прогрес у мобілізації в Україні. «Ми маємо уявлення про кількість українських призовників. І вона значно зросла з весни, а саме в п'ятизначному діапазоні», — підкреслив Крістіан Фройдінг.

За словами генерала, українська армія також отримує більше боєприпасів, що призвело до зменшення артилерійської переваги російських військ. «Артилерійська перевага росіян уже не така висока, як навесні. Вона зменшилася з восьми до одного до приблизно трьох до одного», — додав Фройдінг.

Тим часом у мережі все ще продовжують з'являтися відео, де працівники ТЦК з бійками затримують військовозобов'язаних на вулицях, при чому в офіційних коментарях, як правило, пишуть що ніяких порушень з боку військових не було виявлено.

Українцям порадили, що робити, якщо чоловіка силоміць забирають до ТЦК.

Нагадаємо, що ТЦК затримують адвокатів, які захищають своїх клієнтів та надають правову допомогу.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости