Російські терористи знову скидають КАБи на Харків

Російські терористи знову скидають КАБи на Харків. За повідомленням Ігоря Терехова, удар влучив по району густої житлової забудови.

За попередніми даними, у Харкові обійшлося без жертв. Удар прийшовся на відриту місцину.

Постраждала 81-річна жінка, вона отримала легкі поранення від скла. У найближчих багатоповерхівках вибито вікна.

"За попередніми даними, зафіксовано удар КАБом по відкритій території у Шевченківському районі Харкова. Постраждала 81-річна жінка. Отримала легкі поранення склом. Без госпіталізації", - уточнив голова Харківської ОДА Олег Сінєгубов.

Огляд території триває, повідомляє місцева влада.

Як пише Суспільне, внаслідок удару по Слатиному люди поранень не Керівник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко зазначив, що у небі над селищем є російський дрон та закликав жителів реагувати на тривогу.

Власників будинку, в який влучив російський КАБ у Слатиному, врятувало те, що під час удару вони перебували на подвірʼї — вони не зазнали поранень, сказав речник Дергачівської МВА Олександр Кулік. За його словами, пошкоджені щонайменше 10 будинків та лінія електропередач.

Також ми писали, що російські окупанти продовжують атакувати населені пункти Херсонщини. Протягом доби надзвичайники 12 разів виїжджали на ліквідацію пожеж, які виникли через ворожі обстріли.

Крім того, російські окупанти скинули на Костянтинівку три керовані авіабомби «КАБ-250», влучивши в житлові будинки та освітній заклад. Унаслідок обстрілу виникла пожежа.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости