Миколаїв знову під вогнем: другий обстріл російських військ за добу, є поранені

Російські війська вдруге обстріляли Миколаїв з початку доби, внаслідок чого є постраждалі. Про це повідомляє міський голова Олександр Сєнкевич у Telegram-каналі.

За словами мера, в місті протягом дня неодноразово чули вибухи. Зокрема, це сталося близько 11:45 та о 12:10.

"На даний момент постраждали дві особи, яким була надана амбулаторна допомога", - зазначив Сєнкевич.

Він також додав, що спеціальні служби обстежують територію поблизу місця "прильоту" на предмет пошкоджень у житловому секторі.

Раніше голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив про повторний обстріл одного з об'єктів у Миколаєві.

"Приліт туди ж, але вдалося всіх евакуювати. Цивільні", - зазначив очільник ОВА.

Олександр Сєнкевич також раніше повідомляв, що російські терористи вчора ввечері вдарили по околицях міста. Атака була по інфраструктурному об'єкту, попередньо ракетами Х-59/Х-69. Внаслідок прильоту сталась пожежа, яку оперативно ліквідували. Є пошкодження складських приміщень. На щастя, постраждалих немає.

"Вибуховою хвилею розбито декілька вікон в навчальному закладі та розбито два скла в багатоквартирному будинку", - повідомив він.

Нагадаємо, російські війська влучили по пʼятиповерхівці у Кривому Розі. Частково зруйновано дах будинку та сходову клітину в одному з підʼїздів. Крім того, сьогодні зранку, російські війська нанесли авіаудари по приватному сектору Запоріжжя.

Ми писали, що у ніч на 10 жовтня російські окупанти знову атакували Україну ударними безпілотниками та ракетами різних типів. Сили протиповітряної оборони успішно знищили 41 дрон.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости