Суд арештував депутатку міськради Хмельницького за підозрою у незаконному збагаченні

Печерський районний суд Києва арештував на два місяці депутатку Хмельницької міської ради, яку підозрюють у незаконному збагаченні. Їй також дозволили внести заставу у розмірі 49 мільйонів гривень.

"Депутатці Хмельницької міськради, яка підозрюється у незаконному збагаченні, за клопотанням прокурорів Офісу Генпрокурора Печерський районний суд м. Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці з альтернативою внесення застави у сумі 49 млн грн", - йдеться у повідомленні Офісу Генерального прокурора у Телеграм.

Раніше повідомлялося: "За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора депутатку Хмельницької міської ради викрито на незаконному збагаченні. В межах розслідування кримінального провадження правоохоронці провели обшуки у службових кабінетах та за місцем проживання депутатки. В ході обшуків вилучено понад 1 млн 491 тис доларів США, 30 тис євро, 500 тис грн. Ці кошти фігурантка не внесла до своєї щорічної декларації особи, уповноваженої на виконання функцій місцевого самоврядування. Наразі депутатку затримано у порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання щодо повідомлення їй про підозру та обрання запобіжного заходу. Слідчі дії тривають".

Як зазначають ЗМІ, мова йде про Світлану Баранську.

Раніше повідомлялося, що колишній омбудсмен підозрюється у незаконному збагаченні на понад 42 мільйони гривень.

Також ми писали, що нардеп, якого підозрюють у корупції, втік за кордон.

Крім того, підозрюваний у нападах на громадян народний депутат втік у напрямку Молдови.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости