Ліквідація пожежі на нафтобазі в Феодосії триває шостий день

Режим «техногенної НС» місцевого рівня у Феодосії через пожежу на нафтобазі поки що не знятий. Про це заявив російський голова міста Ігор Ткаченко, пише Телеграм-канал "Кримський вітер".

ЗМІ звертають увагу, що російська влада приховує як масштаби, так і причини інциденту.

Раніше повідомлялося, що у зв’язку з пожежею “стався викид паливних матеріалів на одному з терміналів”. Очевидці повідомляють, що поліція окупантів після вибуху на нафтобазі поспіхом покинула зону, з якої проводила евакуацію.

Зазначимо, 7 жовтня українська армія атакувала нафтобазу в кримській Феодосії. Через пожежу місцева влада оголосила про евакуацію понад тисячі людей із прилеглих населених пунктів. Через кілька днів один із резервуарів на нафтобазі вибухнув.

Феодосійський морський нафтовий термінал в окупованому Криму вважається найбільшим за обсягами перевалки нафтопродуктів. На нафтобазі окупанти встановили систему ППО “Панцир-С1”.

Також ми писали, що у ніч на суботу, 12 жовтня, на тимчасово окупованій території Луганської області, в місті Ровеньки, ймовірно, виникла пожежа на місцевій нафтобазі. Окупаційна влада поки що не давала коментарів щодо ситуації.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости