"Перевірка документів після концертів має бути постійною": нардеп висловився про роздачу повісток на концертах

У Верховній Раді не вважають перевірки ТЦК, аналогічні до тієї, яку провели після концерту гурту "Океан Ельзи" у Києві, загрозою. Нардеп, голова комітету Верховної Ради з гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв взагалі вважає, що така практика має бути постійною.

За словами нардепа, він не вважає загрозою для української економіки і перевірки документів у барах чи клубах.

"Ні, я не вважаю перевірку документів після концерту «Океану Ельзи» загрозою для української культури. Так само, як і після будь-якого публічного або масового заходу. Так само, як не вважаю загрозою для української економіки перевірки документів у барах чи клубах. Більше того - я вітаю такі перевірки, і вважаю, що вони мають бути наскрізними і постійними. І всі мають про це знати", - написав він у соцмережі.

Нагадаємо, у Київському Палаці спорту, після закінчення концерту гурту «Океан Ельзи», присвяченого 30-річчю колективу, глядачів очікувала несподівана «друга частина» заходу.

На виході з концертного залу кілька десятків співробітників територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки разом із патрульною поліцією перевіряли документи у військовозобов'язаних. У мережі публікують відео, на яких видно, як ТЦК «пакують» чоловіків, які прийшли на концерт.

Після облави ТЦК на виході з Палацу спорту, люди почали активно продавати квитки на наступні заходи.

Нагадаємо, що ТЦК затримують адвокатів, які захищають своїх клієнтів та надають правову допомогу.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости