Російський дрон влучив у цивільне авто на Донеччині: загинув 19-річний водій

Сьогодні, 12 жовтня, на автодорозі між с. Улакли і с. Дачне Волноваського району на Донеччині відбулося пряме влучання ворожого FPV-дрону в цивільний автомобіль, у якому загинув 19-річний водій, повідомляє Донецька обласна прокуратура.

Крім того, армія рф завдала удару по селищу Курахівка Покровського району. Дістала тілесні ушкодження, несумісні з життям, 84-річна пенсіонерка.

Також повідомляється, що війська рф обстріляли м. Селидове. Від влучання засобів ураження травмовано двох чоловіків та жінку. Під приціл окупантів потрапило і м. Сіверськ. Осколкових поранень та мінно-вибухових травм зазнали двоє місцевих жителів 23 та 25 років.

Під час атаки армії держави-агресора на м. Мирноград, перебуваючи у будинку, поранень зазнала подружня пара. Ще трьох цивільних 46, 50 і 73 років поранено у селищі

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

Раніше повідомлялося, що Донеччина палає через ворожі обстріли.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости