Екскерівник Львівського обласного ТЦК та ексдепутат від “Слуги народу” Олександр Тіщенко видає себе за військового задля піару

На відео – не священник, не військовий, не волонтер, а мільйонер з Львівщини, якого, за чутками, на початку року командування мало не вбило за “рішалово” у ТЦК для місцевих мажорів, а з облради просто прогнали мітлою. Причина проста – неймовірно великі доходи, як для начебто тилового військового та підозри у хабарництві. Вдумайтеся, тільки офіційно за минулий рік родина Тіщенка заробила 8,8 млн грн. Левову частину суми заробила дружина, яка неочікувано стала дуже успішною підприємницею, передає "Інформатор".

Але поріцання суспільства жодним чином Тіщенка не обходить. Останніми місяцями він активно позиціонує себе чи то капеланом, чи то військовим, активно знімаючи ролики для самопіару начебто десь на передовій. Хоча як говорять реальні військові, жодного відношення до захисту країни екс-ТЦКшник не має, а головна мета його активності – знову стати депутатом Львівської обласної ради та повернутися до політики у якості “захисника України”.

Героїв треба знати в обличчя та жодним чином не вестись на подібні провокації. Якщо людина має жахливу корупційну репутацію, то жодні відео у військовій формі десь у лісі не мають її відбілювати. Також, шановні представники НАБУ, СБУ, ДБР – зверніть увагу на діяльність цього псевдозахисника.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости