Прогноз погоди на 15 жовтня: дощі, вітер та похолодання в Україні

У вівторок, 15 жовтня, синоптики прогнозують похмуру та дощову погоду в багатьох регіонах України. Температура повітря знизиться до +7°C, повідомляє синоптикиня Наталка Діденко.

Дощі у кількох регіонах

15 жовтня дощі накриють західні, північні та східні області країни. У південних і більшості центральних регіонів обмежиться лише хмарністю, без значних опадів.

"Вітер буде північно-західний, помірний", – зазначила Наталка Діденко.

Температура повітря

Найвища температура очікується на півдні України – від +13 до +18°C. У північних і західних областях буде прохолодніше, від +8 до +11°C. У центральних та інших регіонах температура коливатиметься від +10 до +14°C протягом дня.

Погода в Києві

У столиці 15 жовтня прогнозуються дощі та помірний північно-західний вітер. Вночі температура опуститься до +7...+9°C, вдень очікується +10...+12°C.

Заморозки на підході

"17, 18 та 19 жовтня в західних, північних та центральних областях України можливі нічні заморозки!" – додала Наталка Діденко.

Нагадаємо, завідувач відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС Віра Балабух розповіла, чи можлива в Україні рання зима.

Фото Олександри Буділки

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости