У Росії учасник "СВО" розгромив автобус внаслідок галюцинацій. ВІДЕО

Учасники "СВО", повертаючись до Росії, дедалі частіше стають джерелом нових злочинів. Їхня зламана психіка призводить до зростання рівня злочинності, як показав інцидент в Архангельську, де 37-річний чоловік, повернувшись з фронту, розгромив автобус. Попередньо, його дії були спричинені галюцинаціями через посттравматичний стресовий розлад (ПТСР), пише Baza.

Чоловік увійшов до автобусу № 43 зі своєю супутницею і раптово почав проявляти агресію. Він вирвав вогнегасник, розпилив його в салоні та розтрощив кілька вікон і частину салону, намагаючись вибратися назовні. Під час нападу він "захищав" свою дівчину, ймовірно під впливом галюцинацій. Поліція і швидка допомога були викликані на місце події.

Медики підозрюють, що події стали наслідком психологічних травм, отриманих на війні. Це лише один із багатьох випадків, коли учасники "СВО", повертаючись, стають загрозою для мирного населення через порушення психіки, що підкреслює серйозну проблему зростання злочинності в Росії.

Раніше повідомлялося, що у Росії 13-річна дочка учасника "СВО" вбила сестер і сховала тіла на балконі.

Нагадаємо, російські військові, які повернулися з України, за 2,5 роки вбили понад 240 людей. Найбільше жертв у Костромській та Ростовській областях, а також у Москві та Підмосков'ї.

Зазначимо, що російський диктатор Володимир Путін розпорядився залучати військових, які повернулися з фронту, до виховної роботи з дітьми.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости