На Херсонщині українські морпіхи потужно знищили російську САУ. ВІДЕО

У Херсонській області українські морські піхотинці знищили російську 203-мм САУ 2С7 "Пион". Установку уразили на бойовій позиції, звідки вона здійснювала обстріл українських військових.

Про це повідомляє прес-служба Військово-морських сил Збройних сил України. Коригування удару відбувалося за допомогою дрона та через тепловізійний канал, що дозволило досить точно стежити за роботою САУ окупантів.

Виявити російську артилерію вдалося військовослужбовцям 140-го окремого розвідувального батальйону, які здійснили її ідентифікацію та передали координати для її вогневого ураження.

"Ще одна одиниця важкої артилерії ворога більше не становить загрози. Ми не даємо їм жодного шансу на спокій. З кожним днем наближаємо нашу перемогу", — наголосили військові.

За даними ЗМІ, знищення російської артилерійської установки відбулося біля населеного пункту Раденськ, Херсонської області. Знищили цю установку ще у серпні цього року, але відповідне відео військові оприлюднили у жовтні.

Нагадаємо, окупанти завдали масованого ракетного удару по Миколаєву в ніч на 15 жовтня. Таких ударів по місту вже давно не було. Вже відомо, що удар по Миколаєву 15 жовтня здійснили із зенітного ракетного комплексу С-300.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости