Завтра в Україні прогнозуються заморозки

У більшості регіонів України синоптики прогнозують заморозки в п'ятницю, 18 жовтня. Антициклон, що сформувався над територією країни, сприятиме ясній погоді та зниженню температури.

Температурні коливання

Згідно з прогнозом синоптикині Наталки Діденко, найхолодніша погода очікується на сході України, де температура коливатиметься від +7 до +9 °C. У більшості областей температура повітря становитиме +8...+11 °C, а на півдні та заході – +10...+13 °C. У Закарпатті термометри покажуть до +16 °C.

Можливі дощі на сході

Варто зазначити, що в східних областях, зокрема в Дніпрі та місцями на Запоріжжі, можливі дощі. Проте більша частина України залишиться під впливом сухої антициклонічної погоди.

Погода в Києві

У столиці 18 жовтня очікується суха холодна погода. Найближчої ночі температура повітря опуститься до +1...+3 °C, на околицях можливі заморозки, а вдень температура підніметься до +9 °C.

Нагадаємо, завідувач відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС Віра Балабух розповіла, чи можлива в Україні рання зима.

Фото Олександри Буділки

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости