"Свіжі сливи з медом": вітамінна бомба для зміцнення осіннього імунітету

З наближенням холодів і сезону вірусів особливо важливо підтримувати свій організм корисними продуктами. Ось чому варто звернути увагу на свіжу сливу з медом.

Свіжа слива з медом: справжня вітамінна бомба!

Сливи насичені вітамінами А, С, К і антиоксидантами, а також корисні для травлення завдяки клітковині. Мед містить антибактеріальні властивості і є природним джерелом енергії.

Підтримка імунної системи

Поєднання цих інгредієнтів може покращити імунітет, сприяти здоров'ю шкіри та допомагати у боротьбі зі стресом.

Смачний і корисний десерт слива з медом - це не тільки смачно, але й дуже корисно!

Нагадаємо, потужні антимікробні властивості часнику роблять його незамінним помічником у боротьбі з інфекціями, допомагаючи організму захищатися від хвороб та залишатися здоровим навіть у сезон застуд.

Зазвичай рекомендується вживати 1-3 зубчики часнику на день (приблизно 3-9 грамів) для отримання користі для здоров'я без ризику побічних ефектів. Це кількість достатня для зміцнення імунної системи та профілактики захворювань.

Однак варто бути обережним з надмірним споживанням часнику, оскільки він може викликати проблеми з травленням, подразнення слизової шлунка або печію, особливо якщо вживати його на голодний шлунок.

Фото Олександри Буділки

Важно! Материал подготовлен на основании актуальных научных и медицинских исследований и носит исключительно информационный характер. Данная информация не может быть основанием для установки диагноза или лечения. Если у вас проблемы со здоровьем, для установки диагноза обязательно обратитесь к врачу.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости