Дощі й холод: яка погода чекає на Україну сьогодні?

Сьогодні, 19 жовтня, на території України очікуються заморозки в кількох регіонах, а також можливі дощі та тумани. За прогнозами синоптика Наталки Діденко, заморозки вночі будуть поширеними, окрім південного сходу країни.

Дощі та тумани

Дощі ймовірні в Луганській, Донецькій, Запорізькій, Дніпропетровській областях, а також у Криму. Водночас на решті території країни переважатиме суха погода із сонячними проясненнями. На заході країни очікуються тумани зі зниженням видимості до 300-500 метрів.

Температурний режим по регіонах

Найхолодніше буде у Луганській, Донецькій областях, у Дніпрі, на Запоріжжі та в Криму, де вдень температура коливатиметься між +6 та +9 градусами. В західних областях та в Одеській області очікується найтепліша погода, де стовпчики термометрів покажуть +11...+15 градусів. На решті території буде +8...+12 градусів.

Погода у Києві

У столиці очікується прохолодна погода. Вночі температура знизиться до +1...+4 градусів, можливі заморозки, вдень – до +10...+11 градусів.

Підтримка імунної системи

Зазначимо, з настанням холодів наш організм стає більш вразливим до вірусів і простудних захворювань. Саме в цей період важливо знати про природні способи зміцнення імунітету, і один з таких — часник. Його потужні антимікробні властивості роблять його незамінним помічником у боротьбі з інфекціями, допомагаючи організму захищатися від хвороб та залишатися здоровим навіть у сезон застуд. Крім того, важливо звернути увагу на "вітамінну бомбу" - свіжу сливу з медом.

Що ще кажуть синоптики?

Нагадаємо, завідувач відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС Віра Балабух розповіла, чи можлива в Україні рання зима.

Фото Олександри Буділки

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости