Україна виборола друге місце на світовому чемпіонаті з комбат самозахисту: 82 золоті медалі

Національна збірна України посіла друге місце на чемпіонаті світу з бойових мистецтв комбат самозахист ІСО, здобувши 82 золотих, 56 срібних та 29 бронзових медалей.

До складу збірної увійшли співробітники МВС

Як повідомляє МВС України, серед учасників збірної були 8 співробітників органів системи МВС, які вибороли 5 золотих, 11 срібних та 5 бронзових нагород. Серед них виділяється поліцейський Владислав Горнодь, який, втративши нижню кінцівку на фронті під час розмінування, здобув дві золоті та три срібні медалі у ваговій категорії 70-80 кг серед дорослих.

Золото для Сергія Мажари

Співробітник Департаменту комунікації МВС Сергій Мажара став золотим призером у розділі бокс лайт у ваговій категорії 85+ кг серед дорослих. Він зазначив, що свою перемогу присвячує маленькому сину, який став для нього головним мотиватором.

Інші призери

Призові місця також здобули поліцейські:

Прикордонниця Альона Асмаа виборола дві срібні та бронзову медалі, а курсант Дніпровського державного університету внутрішніх справ Арсеній Захаров здобув дві срібні нагороди.

Українські спортсмени продемонстрували силу духу та високий рівень підготовки на світовій арені, підкресливши важливість спорту навіть у складні часи.

Раніше повідомлялося, що український важковаговик Владислав Сіренко заявив про відмову від поєдинків із російськими боксерами навіть за великий гонорар.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости