Обстріл Харкова: момент ворожого авіаудару показали в мережі. ВІДЕО

Російські окупанти застосували для ударів по Харкову вчора ввечері, 20 жовтня, фугасні керовані авіаційні бомби та боєприпас-гібрид авіабомби-ракети "Гром-Е1". З'явилися кадри з моментом ворожої атаки на місто, та наслідки обстрілу.

Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура.

За словами речника Харківської облпрокуратури Дмитро Чубенко, станом на зараз вже відомо про 12 поранених внаслідок ворожої атаки. В них черепно-мозкові травми, перелами, гостра реакція на стрес.

Він розповів, що російські загарбники загалом близько 22.00 у неділю запустиkи чотири авіаційні боєприпаси у напрямку Харкова. Два з них влучили в області, й два прольоти були в Харкові у Київському та Основ'яненському районах.

Для ударів окупанти застосували кілька літаків, а обстріл Харкова здійснювали з Бєлгородської області з населеного пункту Тамаровка.

За попередніми даними, загарбники запускали ФАБ з УМПК та, як і вчора при ударі по Харкову, гібрид керованої авіабомби та ракети "Гром-Е1".

Також зазначається, що внаслідок російських авіаударів були пошкоджені та знищені багатоквартирні та приватні будинки, гаражі, автозаправочна станція, приватні домоволодіння та автівки.

Нагадаємо, за даними Інституту вивчення війни, російські війська намагалися штурмувати позиції українських військ на північний схід від Роботиного, але без успіху.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости