У Києві вантажівка вʼїхала в маршрутку, є постраждалі

Сьогодні вранці, 21 жовтня, в Солом'янському районі Києва, на вулиці Вадима Гетьмана, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажного автомобіля "Газель" та маршрутного таксі. Інцидент стався, коли вантажівка на повній швидкості врізалася у маршрутку, в якій перебували пасажири.

Перші дані про постраждалих

За попередніми даними, внаслідок аварії щонайменше четверо осіб отримали травми. На місце події оперативно прибули поліція та медичні служби для надання допомоги постраждалим і проведення слідчих дій. Медики продовжують надавати необхідну допомогу, але точна кількість потерпілих і їхній стан ще уточнюються.

Оновлені дані: кількість постраждалих зросла до дев'яти

Станом на 11:30 кількість постраждалих зросла до дев'яти осіб. За інформацією КМДА, семеро з них були госпіталізовані до лікарень для надання невідкладної допомоги. Уточнюється, що рятувальники деблокували жінку, яку затиснуло на пасажирському сидінні маршрутки, а також водія вантажівки, що постраждав у результаті аварії.

Ускладнення руху на місці ДТП

Патрульна поліція Києва попередила про ускладнення руху в районі вулиці Вадима Гетьмана у напрямку Індустріального шляхопроводу через аварію. Водіїв просять бути уважними та планувати свої маршрути, оскільки рух транспорту ускладнений.

На місці події продовжують працювати всі екстрені служби, включаючи поліцію та рятувальників, для з'ясування обставин ДТП та забезпечення безпеки на дорозі.

Раніше повідомлялося, що вантажівка зіткнулася з мікроавтобусом на Вінниччині. Загинули водій і всі пасажири.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости