Без опадів та з морозом: прогноз погоди в Україні на 22 жовтня

За прогнозом Укргідрометцентру, 22 жовтня в Україні очікується невелика хмарність і відсутність опадів. Це чудовий день для прогулянок та активного відпочинку на свіжому повітрі.

Загальний прогноз по Україні

По всій території країни пануватиме стабільна погода з перемінним вітром швидкістю 3-8 м/с. У західних областях вночі та вранці можливий туман, тому водіям варто бути обережними на дорогах. Температура вночі коливатиметься від 0 до 5°C, на узбережжі морів очікується тепліше – до 8°C. У Карпатах температура вночі може опуститися до -1…-3°C, тож мешканцям і туристам варто підготуватися до прохолодної погоди.

Вдень температура підніметься до комфортних 12-17°C у всіх регіонах, що створить ідеальні умови для осінніх прогулянок і подорожей.

Прогноз для Київщини

У Київській області також очікується спокійна та стабільна погода. Протягом доби буде невелика хмарність, опади не передбачаються. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с.

Температура повітря вночі складе 0-5°C, а вдень потеплішає до 12-17°C. У столиці, Києві, вночі буде 3-5°C, а вдень – 14-16°C тепла. Така комфортна температура сприятиме приємним прогулянкам містом та відвідуванню осінніх парків.

Рекомендації для жителів і туристів

Жителям західних областей радять бути обачними через можливий туман вночі та вранці. Якщо ви плануєте подорожі в Карпати, не забудьте теплий одяг, оскільки в горах температура може опускатися до мінусових значень.

Для мешканців інших регіонів та столиці 22 жовтня стане чудовим днем для прогулянок, виїздів на природу або занять спортом на свіжому повітрі, адже осіння погода буде комфортною і приємною.

Нагадаємо, що з наближенням холодів і сезону вірусів особливо важливо підтримувати свій організм корисними продуктами. Ось чому варто звернути увагу на свіжу сливу з медом. Крім того, важливо пам'ятати, що, потужні антимікробні властивості часнику роблять його незамінним помічником у боротьбі з інфекціями, допомагаючи організму захищатися від хвороб та залишатися здоровим навіть у сезон застуд.

Також ми писали про смачний та корисний варіант для тих, хто стежить за своїм здоров’ям і прагне схуднути.

Фото Олександри Буділки

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости