Погода в Україні на 24 жовтня: вітряно та прохолодно

Завтра, 24 жовтня, в Україну завітає антициклон Xelat, який принесе з собою вітряну та прохолодну погоду. За прогнозами синоптика Наталки Діденко, найбільше вітру варто очікувати в північних, центральних та східних регіонах країни. Пориви вітру можуть досягати 8-13 метрів за секунду, що створить додаткове відчуття холоду.

Температурні коливання: нічні заморозки та прохолодний день

Температура вночі коливатиметься в межах +2…+8°C, залежно від регіону. Вдень температура повітря підніметься до +11…+16°C, але в північних областях буде дещо прохолодніше — там стовпчики термометрів покажуть від +9 до +12°C.

Суттєвих змін у погоді не передбачається

За словами синоптика, найближчим часом істотних змін у погоді не варто очікувати. Спокійна осіння погода продовжить панувати в Україні. Діденко також зазначила, що дощі, які раніше прогнозувалися на кінець жовтня, наразі скасовуються, і в найближчі дні опадів не буде.

Погода у Києві: сухо, але прохолодно

У Києві 24 жовтня очікується суха та сонячна погода. Температура повітря буде трохи нижчою порівняно з попередніми днями, і вдень становитиме близько +12°C. Проте сильні пориви вітру додадуть відчуття прохолоди, тож варто одягатися тепліше.

Прогноз на наступні дні

Попри вітряну погоду 24 жовтня, значних погодних змін у наступні дні не очікується. Антициклон Xelat сприятиме стабільній осінній погоді без опадів.

Нагадаємо, що з наближенням холодів і сезону вірусів особливо важливо підтримувати свій організм корисними продуктами. Ось чому варто звернути увагу на свіжу сливу з медом. Крім того, важливо пам'ятати, що, потужні антимікробні властивості часнику роблять його незамінним помічником у боротьбі з інфекціями, допомагаючи організму захищатися від хвороб та залишатися здоровим навіть у сезон застуд.

Також ми писали про смачний та корисний варіант для тих, хто стежить за своїм здоров’ям і прагне схуднути.

Фото Олександри Буділки

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости