ЗСУ ударами по РФ за 2 тижні досягли більшого, ніж санкції за 2 роки. ВІДЕО

Удари України по арсеналах ГРАУ та складах боєприпасів РФ призвели до значного скорочення кількості снарядів у російській армії, тож за такої тенденції вони зрівняються з нашими.

Про це пише Defence Express.

Інтенсивність артилерійського вогню РФ значно скоротилася. Про це говорить статистика, яка була озвучена першим заступником міністра оборони генерал-лейтенант Іваном Гаврилюком.

Він в інтерв’ю РБК-Україна повідомив, що поточне співвідношення між вогнем української та російської артилерії складає приблизно 1 до 2. Також він нагадав, що на початок літа співвідношення було 1 до 3, а на початку року 1 до 7, 1 до 8 та навіть гірше.

З боку Defense Express зазначили, що спираючись на дані від Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, надані під час доповіді на Конгресі місцевої та регіональної влади 20 серпня 2024, можемо приблизно оцінити кількість самих витрачених ворогом боєприпасів.

При співвідношенні у липні-серпні 2024 року 1 до 3 РФ використовувала 45 тисяч снарядів на добу, тобто сьогодні ворог застосовує близько 30 тисяч снарядів на добу, якщо Україна продовжує використовувати ті самі 15 тисяч, як і раніше.

Таким чином ураження Україною за допомогою дронів декількох великих складів боєприпасів РФ протягом двох тижнів дали більший результат ніж всі санкції, які накладались на РФ протягом двох років.

Нагадаємо, у розробці безпілотних комплексів розвідки і радіорозвідки Україна практично наздогнала Росію та навіть отримала певну "невелику перевагу".

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости