Війська РФ виконуватимуть головний план Путіна: названо мету наступу ворога

У Росії залишається величезний ресурс для ведення наступальних операцій. Оцінки американських аналітиків Інституту вивчення війни, згідно з якими можливості росіян вичерпуються, не відповідають дійсності. Ворог наступатиме й надалі, щоб виконати ключовий план Путіна: повна окупація Донецької та Луганської областей.

Про це заявив військовий аналітик, співзасновник громадянської ініціативи "Права справа" Дмитро Снєгирьов.

В інтерв'ю Главреду він розповів про те, що росіяни на місяць призивають на війну близько 35 тисяч осіб і покривають втрати на фронті.

"Так званий Інститут вивчення війни стверджує, що вже ледь не пік російського наступу, а ворог обмежений у своїй спроможності поповнювати особовий склад та має проблеми із матеріально-технічними ресурсами. Але все це не відповідає дійсності. На жаль, у росіян є можливість поповнювати свій особовий склад на рівні 35 тисяч осіб на місяць. За добу вони втрачають на полі бою 1000-1200 своїх солдат, проте фактично компенсують свої втрати", - зазначив Снєгирьов.

За його словами, у ворожих сил фактично безмежний ресурс у солдатах. Росіяни мають серйозні можливості для набору нових окупантів.

Також аналітик акцентував увагу на тому, що російські окупанти виконуватимуть головне завдання у війні, яке поставив Путін - захоплення всіх районів Донецької та Луганської областей.

"Першочерговою метою російських військ залишається виконання політично-інформаційної складової так званої СВО. Йдеться про вихід на адміністративні кордони щонайменше Луганської та Донецької областей. І вони намагатимуться реалізувати цей план, щоб виконати указ Путіна від 30 вересня 2022 року щодо включення чотирьох частково окупованих областей України до складу РФ. Невиконання указу – особистий інформаційний, політичний і військовий програш Путіна. Тому всі зусилля будуть зосереджені на повній окупації Донбасу. А "демілітаризація" – це риторика для зовнішньої публіки", - підкреслив Дмитро Снєгирьов.

Нагадаємо, Збройні сили України врятували 2-місячного росіянина з-під керованих авіаційних бомб, які скидає російська армія на Суджанський район Курської області РФ.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости