Масована атака на Україну: ніч із "Шахедами" і пожежею в Києві

У ніч на 25 жовтня російські війська здійснили масштабну атаку на територію України, використовуючи 63 ударні "Шахеди" та інші безпілотники невстановленого типу. Атаки відбувалися з різних напрямків — Орел, Курськ і Приморсько-Ахтарськ, що розташовані на території Росії.

Протидія Повітряних сил України

За повідомленням Повітряних сил ЗСУ, для відбиття масованих атак були залучені зенітні ракетні війська, авіація, підрозділи радіоелектронної боротьби та мобільні вогневі групи Сил оборони. Українським силам вдалося збити 36 ворожих безпілотників у різних регіонах України. Серед них — Одеська, Київська, Миколаївська, Дніпропетровська, Вінницька, Кіровоградська, Житомирська, Хмельницька, Черкаська, Львівська, Рівненська та Полтавська області.

Збиті безпілотники

Основна частина атак була відбита на Київщині та Одещині, де протиповітряна оборона працювала надзвичайно активно. Також повідомляється про втрату 16 російських дронів.

Обстріл Києва та області

Київ і Київська область також зазнали масованої атаки дронів-камікадзе. Сили ППО успішно збили близько 15 безпілотників, які наближалися до столиці. Атаки здійснювалися хвилями, однак більшість дронів було знищено на підступах до міста.

Пожежа в Дарницькому районі

Нагадаємо, внаслідок однієї з атак у Дарницькому районі Києва спалахнула пожежа.

Проте завдяки оперативній роботі рятувальників, вогонь вдалося швидко локалізувати та загасити.

Також ми писали, що росіяни прицільно вдарили по "Новій пошті" на Донеччині. Є загиблі.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости