Школярів у Маріуполі посвячують в «орлята росії»: новий етап пропаганди

В умовах окупації Маріуполя тривають спроби перетворення дітей на «орлят росії» через примусовий вступ до псевдорадянських організацій. Так, у школі №34 відбулася церемонія посвяти першокласників, на якій дітям вручили краватки та розповіли про важливість «любви к родине - россии», повідомляє Маріупольська міська рада.

Забуті жертви війни

Під час цього заходу окупанти замовчали про руйнівні наслідки російських атак, які знищили місто та вбили тисячі мирних жителів. Такі дії свідчать про систематичну пропаганду, спрямовану на формування у дітей антиукраїнських настроїв і героїзацію агресорів.

Примусова участь старшокласників у пропагандистських заходах

Старшокласників, які є членами «юнармії», змусили брати участь в урочистостях з нагоди відкриття пам'ятної таблички бойового формування «ДНР» «Каскад». Це формування стало відомим через свої дії під час блокади Маріуполя.

Системна пропаганда та брехлива історія

Окупанти продовжують активно насаджувати дітям проросійські погляди, в той час, як викладають спотворену версію історії подій повномасштабного вторгнення росіян у 2022 році. Окупанти намагаються використати дітей у своїх ідеологічних цілях.

Нагадаємо, російські загарбники активізували мобілізаційні заходи на тимчасово окупованих територіях України. Згідно з повідомленням Центру національного спротиву (ЦНС), «вербувальники» стали діяти більш агресивно, організовуючи рейди по громадських місцях та здійснюючи фільтраційні заходи на блокпостах.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости