У Криму пролунала серія вибухів: окупанти скаржилися на атаку з повітря

Декілька районів у тимчасово окупованому Криму зазнали повітряної атаки вночі 28 жовтня. Місцеві жителі чули серію вибухів.

вибухи на півострові. Перед цим місцева окупаційна адміністрація заявляла про загрозу з повітря.

О 03:14 ранку 28 жовтня російська окупаційна адміністрація Криму повідомила про загрозу балістики. Водночас оголосили повітряну тривогу і в наших південних областях – адже армія ворога активувала свої установки протиповітряної оборони.

Згодом кримчани у соціальних мережах почали повідомляти про вибухи різної інтенсивності та в різних районах півострова.

Відомо, зокрема, що у Джанкої та Джанкойському районі чули до 20 вибухів. При цьому біля Джанкоя можливий приліт – ймовірно, у районі аеродрому, але точної інформації щодо цього поки нема.

У селищі Гвардійське, також біля військового аеродрому, та в Сімферополі (і тут біля аеропорту) чули до 8 вибухів. Які, утім, могли бути звуками роботи ППО російської армії.

Зауважимо, 24 жовтня вибухи чули в Криму також, зокрема у Севастополі поблизу аеропорту Бельбек. У мережі була інформація, що під час цієї атаки постраждав мобільний пункт 31 дивізії російської ППО, зокрема радіолокаційна станція.

Нагадаємо, росіяни вночі 28 жовтня вдарили керованими авіабомбами по Харкову. Внаслідок безладного бомбардування є влучання у дев'ятиповерховий жилий будинок.


Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости