Без виплат та ліків: що загрожує українцям з 2025 року

З 1 січня 2025 року жителі окупованих територій без російських паспортів втратять доступ до соцпослуг. Окупанти шантажують населення, особливо інсулінозалежних громадян, які не зможуть отримувати ліки.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

З 1 січня 2025 року жителі тимчасово окупованих територій України, які не отримають російського паспорта, позбудуться доступу до соціальних послуг. Цю інформацію активно поширюють російські змі, а окупаційна влада вдається до шантажу, ставлячи під загрозу життя найбільш уразливих груп населення.

Особливо постраждають інсулінозалежні громадяни, які не зможуть отримати необхідні ліки без зміни громадянства. В умовах дефіциту медикаментів в аптеках, це ставить їх у критичну ситуацію.

До кінця 2024 року кремль планує змусити всіх мешканців окупованих територій від 14 років отримати ворожі паспорти. Невдача місцевих колаборантів у реалізації цих планів спонукала окупантів посилити погрози.

Нагадаємо, декілька районів у тимчасово окупованому Криму зазнали повітряної атаки вночі 28 жовтня. Місцеві жителі чули серію вибухів.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости