Погода в Україні 29 жовтня: де будуть дощі та тумани?

На завтра, 29 жовтня, синоптик Наталка Діденко прогнозує дощі в західних областях, тоді як на більшій частині території України очікується суха погода, лише з невеликими туманами. Це може призвести до погіршення якості повітря, а також до зниження видимості для водіїв.

Температурні коливання

Протягом дня температура повітря в Україні становитиме +10+16 градусів, а на Волині, Рівненщині, Чернігівщині та Сумщині подекуди буде прохолодніше — +9+11 градусів.

У Києві буде без опадів: вночі температура коливатиметься в межах +6+8 градусів, а вдень досягне +11+13 градусів.

Магнітні бурі впливають на здоров'я

Синоптикиня Наталка Діденко зазначила, що сьогодні та завтра в Україні спостерігаються спалахи сонячної та магнітної активності. Вона застерегла, що це може спричинити головні болі та інші дискомфорти. Діденко рекомендує не хвилюватися і, якщо потрібно, звернутися до лікаря або згадати, що зазвичай допомагає у подібних ситуаціях.

Полярне сяйво на горизонті

На позитивній ноті вона наголосила, що під час таких сонячних спалахів можна побачити полярне сяйво навіть у великих містах. Однак нагадала, що під час повітряної тривоги категорично не можна підходити до вікон.

Наступні зміни в погоді

Відчутне похолодання очікується з 2-3 листопада, тому жителям України варто підготуватися до зниження температури. Діденко радить заздалегідь підготувати теплі речі, такі як пуховики та шапки, щоб комфортно пережити холодні дні.

Прощавай, жовтню!

Завершуючи свій прогноз, Наталка Діденко закликала проводжати жовтень, збираючи красиві букети з різнокольорового листя на свіжому повітрі.

Нагадаємо, у листопаді середня місячна температура повітря в Україні прогнозується в межах 1-8 градусів тепла, що у більшості областей близько до норми. Лише на сході та південному сході країни температура буде дещо вищою за норму.

Фото Олександри Буділки

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости