У Януковича и Ющенко единая позиция

В понедельник, 10 июля, в адрес редакции From-UA поступил комментарий лидера Партии регионов Виктора Януковича по поводу заявления Президента Украины. Приводим полный текст сообщения на языке оригинала:

"Заява Президента України свідчить про те, що новостворена антикризова коаліція, яка має шанс перерости в широку коаліцію патріотичних сил, і Глава держави мають однакове бачення перспективи розвитку держави.

Насамперед, я абсолютно погоджуюся з Президентом у тому, що всі процеси повинні відбуватися з дотриманням духу і букви Конституції України. І я радий, що саме такі підходи стояли в основі формування антикризової коаліції, яка залишила відкритими двері для всіх патріотичних сил і має шанс стати перерости в широку парламентську коаліцію.

Форум депутатів усіх рівнів, який ми провели 8 червня і в якому взяли участь лідери всіх парламентських фракцій, об’єднаних в антикризову коаліцію, також задекларував прагнення до об’єднання України. Привітання Президента України цьому форуму свідчить про те, що Глава держави підтримує наше стремління до подолання розколу між сходом і заходом України. В своїй Заяві 10 липня Президент ще раз підкреслив це словами: "Я не приймаю жодних конфронтаційних сценаріїв, які здатні завдати шкоди народові та уразити стабільність країни".

Щиро зізнаюся, я читав ці слова з особливим відчуттям того, наскільки єдиною і конструктивною є наша позиція з позицією Глави держави. Справді, якщо всі гілки влади в Україні будуть дбати про стабільність, про те, щоб не завдати шкоди народові, про те, щоб впевнено йти вибраним курсом на поліпшення життя людей, то за українську перспективу можна бути спокійним".
Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости