Виталий Бала. Нападет ли НАТО на Россию?

Политтехнолог и писатель Михаил Шейтельман в эфире FREEДОМ на канале "Украина 24" заявил, что чтобы остановить войну РФ в Украине, НАТО понадобится вмешиваться и наносить удары по российской армии. По его мнению, пока Запад не разрушит систему государственной власти в России, то эта война не закончится. From-UA решил узнать, что думает по поводу данного заявления политтехнолог Виталий Бала.

- Я не думаю, що люди, які не мають, перше, військової освіти, військового досвіду, і тим більше ще інформації воєнної, можуть щось коментувати з приводу війни. У нас зараз багато коментують люди, які жодного відношення до цього не мають ні за освітою, ні за родом діяльності. Це перше.

Друге. Насправді з моєї точки зору той саміт у Мадриді, який сьогодні завершується, саміт НАТО, він все чітко визначив, і не все, що відбувається, є в публічній сфері. І третє, я не бачу абсолютно ніяких підстав, аргументів, щоб НАТО вступило у воєнний конфлікт і війну з Російською Федерацією до того моменту, поки Російська Федерація, умовно, не нападе на одну з країн-членів НАТО. Це зрозуміло.

Більше того, НАТО є оборонний військово-політичний союз, і в цій ситуації вони постійно говорили і підкреслювали, що він створений не для того, щоб нападати на когось, а щоб оборонятися. Тому, виходячи зі всього цього, кожен може заявляти, що вважає за потрібне, можливо, для того, щоб на це звернули увагу ті, хто ще не знає цього політтехнолога. 

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Віталій Бала
директор Агентства моделювання ситуацій
Поделиться в Facebook
Последние новости