На «Яндекс.Картах» після запуску ракети КНДР зникла частина РФ

На відомому російському сервісі «Яндекс.Карти» перестав відображатися російський острів Сахалін. Як передає replyua.net, наразі залишається невідомим, що саме могло стати причиною цього технічного збою поте цікаво, що ця подія відбулася разом з запуском балістичної ракети згідно з рішенням північнокорейської влади.

На карті острів відображається на найбільшій відстані (до трьох тисяч кілометрів) і зникає, якщо збільшити карту масштабом двісті, шістсот ті тисячу кілометрів. Однак якщо Сахалін у подальшому наблизити, він знову з’являється. Даний збій можна спостерігати на карті-схемі. Інформація щодо можливих неполадок на супутниковій та гібридній картах не надходила. Проблему з картою можна помітити в інтернет-версії у різноманітних браузерах. Так само це стосується мобільних додатків для iOS і Android.

Про наявність даної проблеми стало відомо о другій годині ночі. За даними на 4:15 вона її ще не виправили. Нагадаємо, що сьогодні вранці у Північній Кореї було запущено ракету, котра пролетіла над японською територією. Через 14 хвилин вона впала за 1180 кілометрів від мису Ерімо на Хоккайдо. Віддаленіст польоту склала 2,7 тисячі кілометрів.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости