ГПУ підтвердила факти розкрадання майна Міноборони України у період 2005-2007 років

Після першого оприлюднення фактів, що свідчать про можливу причетність колишнього Міністра оборони України Анатолія Гриценка до оборудок із продажем майна та земель військових частин у 2005-2007 роках, активісти почали отримувати на свою адресу погрози життю та здоров’ю.

Про це під час прес-конференції повідомив журналіст, підполковник запасу Олександр Холява.

Як підтвердження цьому він повідомив про нові факти, що підтверджують обізнаність колишнього міністра оборони у 2005-2007 роках в численних порушеннях законодавства під час передачі або продажу майна МО України.

Крім цього, Олександр Холява повідомив про отримані відповіді від ГПУ щодо можливих протиправних дій А. Гриценка. Як зазначається у листі Військової прокуратури Центрального регіону, зараз Солом’янським управлінням Головного управління Нацполіції здійснюється досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом зловживання службовим становищем особами Міноборони своїм службовим становищем, внаслідок чого передані у власність комерційній структурі будівлі Дніпровського військового шпиталю. Крім того, Військовою прокуратурою Київського гарнізону наше звернення долучено до кримінального провадження від 2013 року (№42013100330000003) стосовно посадовців МОУ.

Також здійснюється досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом незаконного вилучення військовими посадовими особами земель військового містечка №254.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости