Шуфрич: Мне жаль Жванию, над которым посмеялись судьба и Ющенко

«Не успели высохнуть чернила на знаменитом Меморандуме, в котором зафиксированы требования относительно отделения бизнеса от власти, как вместо бизнесмена Жвании на должность министра МЧС назначен председатель Закарпатской ОГА Балога, известный как глава наибольшего в Закарпатье коррумпированного бизнес-объединения „Барва”, в которое входит все его окружение - с родственниками, псами и кошками», - заявил зампредседателя СДПУ (о) Нестор Шуфрич.

Как передает пресс-служба, народный депутат, в частности, сказал: «Для повної картини залишилось тільки призначити головою Закарпатської Облдержадміністрації Василя Петьовку, якого зараз вкрай необхідно достойно витягти з Мукачівського мерського крісла, де він фактично узурпував владу, та призначити його головою Закарпатської ОДА. Це було би логічно, враховуючи, що він є двоюрідним братом Балоги та співзасновником імперії „Барва”.

Щодо призначення Балоги та ймовірного призначення Петьовки, то народний депутат зазначає, що „Україні буде цікаво врешті-решт побачити обличчя закарпатських князьків, яких звинувачують у відмиванні коштів під час ліквідації паводків на Закарпатті, а також в очолюванні організованого злочинного угруповання, з яким, до речі, за завданням Ющенка, треба покінчити до кінця року. Я думаю, що саме призначення одного міністром, а іншого губернатором дійсно ліквідує це злочинне угруповання.

Мені щиро шкода Давида Жванію, над яким так посміялася і доля, і Ющенко, заради якого Жванія, ночуючи в наметовому містечку, виборював мільйонні пожертвування. Не варто було ображати Жванію призначенням на його місце Балоги. А в цілому, після призначення такого уряду, складається враження, що Бог позбавив українську владу навіть залишків розуму”.
Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости