Де замовити саму смачну піцу в Луцьку?

Клієнти хвалять заклад за чудовий смак страв та велику різноманітність асортименту та начинок. У меню можна зустріти відомі рецепти піци, так і нові незвичайні італійські начинки. Ознайомитися з пропозиціями піцерії можна на сайті:  https://lutsk.monopizza.com.ua

Як вибрати смачну піцу 

Впізнати якісну піцу можна по тонкій і хрусткій основі. Для замішування тіста італійці використовують кілька простих інгредієнтів — цільнозернове борошно,

натуральну закваску або дріжджі, оливкову олію, воду і сіль. У справжній піці не повинно бути розпушувачів, добавок чи підсилювачів смаку: все це змінює смак страви і перетворює її на дешевий фастфуд. З метою економії багато закладів використовують соняшникову чи рапсову олію замість оливкової, а щоб продовжити термін зберігання — додають до інгредієнтів консерванти. Тоді корж втрачає свою структуру і набуває специфічного «штучного» присмаку. 

Не менш важлива начинка: на основу повинні бути викладені лише свіжі продукти, зазвичай до 5 інгредієнтів. 

Головні ознаки якісної піци: 

Всім критеріям якісної страви відповідає піца від ресторану Monopizza на проспекті Волі. 

Чому «Монопіца» — найкраща піцерія в місті 

Ресторан повністю слідує італійській рецептурі, використовуючи сучасні технології приготування.Страви тут не лише смачні, а й корисні, оскільки заклад просуває на ринку принципи здорового харчування. Піцайоло замішують тісто з крафтового цільнозернового борошна та натуральної закваски, без додавання дріжджів.

Начинка складається тільки з натуральних інгредієнтів: 

Крім того, до кожної піци ресторан дарує соус для скоринок. 

Monopizza пропонує безкоштовну доставку страв додому при замовленні від 150 грн. Мінімальна сума чека відповідає середній ціні однієї піци: вам не доведеться добирати замовлення додатковими позиціями меню.

Заклад пропонує зручні види оплати: 

Ще одна перевага ресторану «Монопіца» – оперативна робота кур'єрів. Піца доїде до центральних районів Луцька за 15-30 хвилин, на околицю міста менш ніж за годину. Ви можете замовити доставку на певний час, оформивши замовлення за годину до моменту прибуття кур'єра.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости