Інструменти та обладнання для станцій технічного обслуговування

Збільшення кількості транспортних засобів призвело до необхідності їх обслуговувати та ремонтувати. Власники звертаються за допомогою на станції технічного обслуговування (СТО), де фахівці можуть провести діагностику та подальші ремонти з використанням запчастин. Основними помічниками майстрів є спеціальні інструменти та відповідне обладнання.

Непогані пропозиції формує бренд JTC. Ознайомитись із великим набором інструментів можна тут https://jtc.com.ua/, де є поділ на категорії, а кожна товарна позиція доповнюється детальним описом, характеристиками та фотографіями. За останні 30 років бренд підвищив якість продукції і став пропонувати величезну кількість різноманітних рішень, навіть самих рідкісних і незвичайних.

Асортимент продукції

Подано на вибір кілька тисяч найменувань. Серед них можна виділити найбільш потрібні та важливі інструменти:

  1. Пневматичний. Одним з них виступає гайковерт для відкручування гайок, а як основа застосовується стиснене повітря, спрощуючи роботу з проблемними з'єднаннями;
  2. Спеціальний. Спеціалізоване обладнання для зняття різних елементів та деталей;
  3. Слюсарний ручний. Біти, набори ключів, пасатижі, плоскогубці та багато іншого;
  4. Рихтувальний. Видалення вм'ятин та інших дефектів на кузові автомобіля;
  5. Фіксатори ГРМ. Дозволить відрегулювати фази газорозподільного механізму;
  6. Гідравлічні зйомники. Елементи для зняття та встановлення окремих агрегатів та вузлів автомобіля.

Іноді інструменти купуються для частого користування, щоб у гаражі була можливість провести невеликий ремонт.

Устаткування для обслуговування авто

Виробник JTC пропонує також чималий набір технічного обладнання. У каталозі є автомобільні підйомники, розраховані на різну масу. Вони забезпечують підйом та комфортний доступ до днища автомобіля. Шиномонтажне обладнання дозволить з комфортом обслуговувати колеса, включаючи заміну шин, ремонт та рихтування дисків. Трансмісійні стійки дозволять комфортно працювати з коробкою перемикання передач. Це спеціальні конструкції для кріплення КПП та вдалого розташування всіх запчастин.

Де купити інструменти та обладнання?

За адресою jtc.com.ua в однойменному інтернет-магазині є можливість придбати необхідний формат інструментів та обладнання. Якщо є складності чи питання, то менеджери завжди готові надати допомогу та надати консультації.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости