JTC - Інструменти та обладнання для станцій технічного обслуговування
10.10.2023 13:30

Збільшення кількості транспортних засобів призвело до необхідності їх обслуговувати та ремонтувати. Власники звертаються за допомогою на станції технічного обслуговування (СТО), де фахівці можуть провести діагностику та подальші ремонти з використанням запчастин. Основними помічниками майстрів є спеціальні інструменти та відповідне обладнання.

Непогані пропозиції формує бренд JTC. Ознайомитись із великим набором інструментів можна тут https://jtc.com.ua/, де є поділ на категорії, а кожна товарна позиція доповнюється детальним описом, характеристиками та фотографіями. За останні 30 років бренд підвищив якість продукції і став пропонувати величезну кількість різноманітних рішень, навіть самих рідкісних і незвичайних.

Асортимент продукції

Подано на вибір кілька тисяч найменувань. Серед них можна виділити найбільш потрібні та важливі інструменти:

  1. Пневматичний. Одним з них виступає гайковерт для відкручування гайок, а як основа застосовується стиснене повітря, спрощуючи роботу з проблемними з'єднаннями;
  2. Спеціальний. Спеціалізоване обладнання для зняття різних елементів та деталей;
  3. Слюсарний ручний. Біти, набори ключів, пасатижі, плоскогубці та багато іншого;
  4. Рихтувальний. Видалення вм'ятин та інших дефектів на кузові автомобіля;
  5. Фіксатори ГРМ. Дозволить відрегулювати фази газорозподільного механізму;
  6. Гідравлічні зйомники. Елементи для зняття та встановлення окремих агрегатів та вузлів автомобіля.

Іноді інструменти купуються для частого користування, щоб у гаражі була можливість провести невеликий ремонт.

Устаткування для обслуговування авто

Виробник JTC пропонує також чималий набір технічного обладнання. У каталозі є автомобільні підйомники, розраховані на різну масу. Вони забезпечують підйом та комфортний доступ до днища автомобіля. Шиномонтажне обладнання дозволить з комфортом обслуговувати колеса, включаючи заміну шин, ремонт та рихтування дисків. Трансмісійні стійки дозволять комфортно працювати з коробкою перемикання передач. Це спеціальні конструкції для кріплення КПП та вдалого розташування всіх запчастин.

Де купити інструменти та обладнання?

За адресою jtc.com.ua в однойменному інтернет-магазині є можливість придбати необхідний формат інструментів та обладнання. Якщо є складності чи питання, то менеджери завжди готові надати допомогу та надати консультації.