Російським окупантам в Криму не вистачає "правоохоронців"

Російським окупантам в Криму не вистачає достатньої кількості правоохоронців. Головною причиною цього є відрядження поліцейських на окуповані території України, повідомляє Центр національного спротиву.

"На тимчасово окупованому півострові значний дефіцит поліцаїв через війну, яку розпочав володимір путін.Так, кадрове недоукомплектування фейкових відділків поліції сягає до 35%. Причиною є відрядження, аби покрити такий же дефіцит на ТОТ Запоріжжя та Херсонщини. При цьому значна кількість відряджених поліцаїв померли, захищаючи режим путіна", - йдеться у повідомленні.

Центр національного спротиву зауважує, що кожен поліцай, який служить окупантам та займається репресіями українського народу є ворогом й понесе покарання за свої діяння. Повідомити про місце скупчення ворога та його бази можна за посиланням.

Нагадаємо, що Кремль впроваджує політику колонізації – зміни демографічного складу населення тимчасово окупованих територій України. Тим часом у Росії Рада Федерації призначила президентські вибори на 17 березня 2024 року. Фонд боротьби з корупцією опозиційного політика Олексія Навального після цього оголосив про запуск кампанії "Росія без Путіна".

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости