ТЦК під дулами автоматів спакував чоловіків в оздоровчому центрі. ВІДЕО

На Закарпатті представники ТЦК завітали до оздоровчо-рекреаційного комплексу "Косино". "Під дулами автоматів" вони виводили на вулицю чоловіків, жінок, дітей та літніх людей, не обійшлося без бійки. Про це йдеться в офіційній заяві від центру "Косино" у Facebook.

Так, 7 грудня о 12:30 на територію комплексу термальних вод "Косино" зайшли "декілька десятків невідомих осіб у балаклавах та у військовій формі з автоматами". Вони погрожуючи автоматами жінкам-працівницям комплексу, без жодних документів увірвались на приватну територію. Під дулами автоматів вигнали на вулицю із саун і процедурних кабінетів всіх відвідувачів, у тому числі дітей, жінок та людей похилого віку.

Директор установи почав просити, аби невідомі чоловіки з автоматами показали посвідчення та відповідні документи. А у відповідь на це "було застосовано фізичну силу". Чоловіки у формі побили адвоката комплексу.

В оздоровчому центрі повідомили, що організовув цю акцію, та був особисто присутній, очільник Закарпатського ОТЦК Савчук Андрій, а очільник Ужгородського РТЦК Тищук Ігор, який наніс тілесні ушкодження адвокату комплексу, і відібрав мобільний телефон, коли він здійснював відеофіксацію цього беззаконня.

Представникі "Косино" подали "відповідні заяви" до органів внутрішніх справ.

Зазначається, що ці події відбувались за мовчазної згоди 3-х патрульних екіпажів у складі 10 поліціянтів під керівництвом заступника начальника відділу превенції поліції міста Ужгорода – Олександра Остапенка.

Підкреслюється, що під приводом загальної мобілізації, репресивними методами людей заганяють, як худобу в автозаки, грубо порушуючи принцип верховенства права і закону в усіх сферах громадського життя.

У ТЦК інцидент поки що не коментують. Куди повезли чоловіків та для чого було проводити такий "рейд" пока невідомо.

Раніше повідомлялось, що ТЦК провели рейди у спортклубах.

Нагадаємо, Територіальні центри комплектування починають ширше використовувати електронний документообіг.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости