"Київстар" частково відновлює зв'язок: що відомо?

Компанія "Київстар" продовжує відновлення своїх послуг після масштабного збою. Цей процес може завершитися до середи, 13 грудня, повідомляється на сторінці "Київстар" у Facebook.

Компанія повідомила, що вже частково відновлено послуги фіксованого зв'язку. Фахівці компанії зараз активно працюють над відновленням інших послуг, прикладаючи всі зусилля для завершення цього процесу до 13 грудня.

"Київстар" попереджає, що відновлення роботи послуг може відбуватися поетапно, і буде надана додаткова інформація з цього питання.

Після стабілізації мережі компанія зобов'язується компенсувати всім абонентам та корпоративним клієнтам, які не могли користуватися їхніми послугами через атаку хакерів.

Нагадаємо, що сьогодні, 12 грудня, стався масштабний технічний збій у роботі телекомунікаційної компанії "Київстар" через хакерську атаку. Користувачі повідомляють про відсутність мобільного зв'язку, інтернету та проблеми з роботою веб-сайту та додатка оператора. Збій також вплинув на інші сфери, включаючи вуличне освітлення, роботу "гарячих ліній", терміналів, банкоматів та оплату проїзду.

На тлі збою у “Київстар” в Україні не працює частина сирен.

СБУ відкрила кримінальне провадження за фактом кібератаки на "Київстар". Правоохоронці допускають, що за атакою може стояти країна-агресор. Провадження відкрите за вісьмома статтями Кримінального кодексу України.

Тим часом, оператори Vodafone та lifecell попередили українців про труднощі.

Раніше було повідомлено, що в російських дронах виявили SIM-карту "Київстар".

Крім того, було таке, що абоненти "Київстару" отримували SMS-розсилку із закликом до державної зради. Про це компанія писала в соцмережах у жовтні.

Нагадаємо, суд заарештував активи «Київстар», які контролювали путінські олігархи.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости