Смартфон
12.12.2023 18:10

На фоні значущого збою у роботі мобільного оператора "Київстар", компанії lifecell та Vodafone попередили українців про можливі труднощі. У той же час їхні мережі залишаються стабільними.

Пресслужба lifecell повідомляє: "Друзі, у нас помітно зросла кількість звернень через кол-центр, соціальні мережі та інші канали. Тому відповіді на деякі запитання можуть затримуватися. Але при цьому робота нашої мережі залишається стабільною."

Компанії надають інформацію про можливі труднощі з поповненням рахунку, активацією нових абонентів та роботою веб-сайту та мобільного додатка.

У Vodafone також попереджають про обмеження у використанні каналів обслуговування через велике навантаження. Пресслужба компанії зауважує, що послуги працюють стабільно, в той час як канали обслуговування можуть бути обмежені для деяких користувачів.

Нагадаємо, що сьогодні, 12 грудня, стався масштабний технічний збій у роботі телекомунікаційної компанії "Київстар" через хакерську атаку. Користувачі повідомляють про відсутність мобільного зв'язку, інтернету та проблеми з роботою веб-сайту та додатка оператора. Збій також вплинув на інші сфери, включаючи вуличне освітлення, роботу "гарячих ліній", терміналів, банкоматів та оплату проїзду.

Раніше було повідомлено, що в російських дронах виявили SIM-карту "Київстар".

Крім того, було таке, що абоненти "Київстару" отримували SMS-розсилку із закликом до державної зради. Про це компанія писала в соцмережах у жовтні.

Нагадаємо, суд заарештував активи «Київстар», які контролювали путінські олігархи.