Українцям нагадали, як можна повідомити про позиції ворога та зрадників країни

За допомогою повідомлень українців у "Спротив. Бот" Рух Опору та Сили Оборони отримують інформацію, яка допомагає знищити ворога.

"Лише за останній місяць завдяки наведенню мешканців тимчасово окупованих територій було уражено близько десяти об'єктів ЗС РФ та ліквідований один зрадник. Ніхто з колаборантів й злочинців з РФ тут не відчуває себе в безпеці й приречений на розплату", - повідомили в Telegram-канал Центру національного спротиву.

Про зрадника або позиції ворога можна за посиланням.

У Центрі національного спротиву нагадують, що обов'язково треба видаляти листування з ботом і кадри з телефона для власної безпеки.

Мешканці України, які співпрацюють із російськими загарбниками, небезпечні для нашої країни. Вони не лише проводять пропаганду за так званий "російський світ", а й наводять ракети на об'єкти інфраструктури та населені пункти. Внаслідок такої "роботи" страждає мирне населення нашої країни, люди гинуть і зазнають поранень.

Нагадаємо, що СБУ закликає всіх своєчасно повідомляти про колаборантів та зрадників за допомогою спеціальних чат-ботів "Stop russian war" та "єВорог".

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости