У Львівській області загинули військові. ВІДЕО

ДБР розслідує обставини аварії у Львівській області, яка сталася 16 грудня. В жахливому ДТП загинуло четверо людей, серед них троє військовослужбовців Державної спеціальної служби транспорту та жінка, яка також була в салоні авто, повідомляє прес-служба ДБР.

Як повідомили в Державній спеціальній службі транспорту, в аварії загинули заступник голови адміністрації Держспецтранслужби полковник Жигунов Віктор Михайлович, підполковник Кравець Василь Вікторович, солдат Сологуб Дмитро Григорович та цивільна Дубровська Наталія Іванівна. Там додали, що співробітники були у робочому відряджені.

Трагедія сталася на автодорозі "Київ-Чоп" поблизу селища Сможе Стрийського району Львівської області. Всі загиблі знаходились у легковому автомобілі, що належить одній з військових частин.

За попередніми даними, військовий, який перебував за кермом автомобіля, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де в той момент рухалась вантажівка з автопричепом.

Розслідування проводиться за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху за участі військового транспорту (ч. 2 ст. 415 КК України).

Встановлюються всі обставини трагедії, призначено експертизи.

Раніше повідомлялося, що в Ізюмському районі Харківської області сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинули шестеро людей.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости