ДТП
07.12.2023 18:15

Сьогодні, 7 грудня, вранці в Ізюмському районі Харківської області сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинули шестеро людей. Інцидент стався неподалік від села Новопавлівка.

За інформацією, отриманою від поліції Харківської області в Telegram, учасниками аварії були вантажний автомобіль TATRA, мікроавтобус Nissan Primastar і легковий автомобіль Mitsubishi.

"За словами старшого слідчого з розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП в Харківській області В'ячеслава Лобаса, вантажний автомобіль «TATRA» рухався з Харкова у бік міста Ізюм, у зустрічному напямку рухалися мікроавтобус «Nissan Primastar» та автомобіль «Mitsubishi». Зіткнення автівок сталося на смузі руху у бік міста Харків. На місці загинули шість людей: водій та пасажири «Nissan Primastar». Водії інших автомобілів з численними травмами госпіталізовані до медичного закладу", - йдеться у повідомленні.

Відзначимо, що рятувальники, які прибули на місце події, використовували спеціальне обладнання для визволення постраждалих з автомобілів та витягування тіл загиблих.

Поліція розпочала кримінальне провадження з приводу порушення правил дорожнього руху.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що у Київській області сталася ДТП за участю трьох автомобілів, серед яких була маршрутка.