Нічні обшуки, арешти та жорсткі допити: росіяне продовжують репресії проти цивільних українців

Російські окупанти продовжують терори проти цивільних, вдаються до нічних обшуків й викрадення людей. Про це повідомляє пресслужба Головного управління розвідки України.

Так, в межах посилення репресій проти цивільних в окупованих громадах регіону ворог проводить жорстокі обшуки на Херсонщині.

"Окупанти вриваються до помешкань вночі та шукають докази проукраїнської позиції власників, перевертаючи все з ніг на голову. Брутальні заходи тиску не обмежуються нишпоренням - людей арештовують та відвозять на допити до катівень", - йдеться у повідомлені.

Підставою для затримання ворогом може стати навіть художня книга, написана українським автором або ж жовті й сині кольори побутових речей.

ГУР МО України нагадує ― усі причетні до воєнних злочинів приречені на справедливу відплату. Кожен нелюд, хто заподіяв зло беззбройним цивільним в окупації, не уникне відповідальності.

Раніше повідомлялося, що Кремль впроваджує політику колонізації – зміни демографічного складу населення тимчасово окупованих територій України.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости