Кількість загиблих внаслідок атаки РФ на Київ зросла


Кількість загиблих внаслідок ракетної атаки російських терористів на Київ 29 грудня зросла до 28 людей, повідомляє КМВА.

Зазначається, що пошуки тіл тривають, і рятувальники знайшли ще одне тіло під завалами.

Наразі вже відомо про загибель 28 людей внаслідок ракетного удару російських сил.

Нагадаємо, російські війська 29 грудня влаштували масовану атаку по Україні, використавши близько 160 ракет різних типів, окрім "Калібрів". Зокрема, в небі над Києвом було збито понад 30 ворожих цілей.

1 січня в Києві оголошено день жалоби.

29 грудня, російська армія здійснила наймасованіший ракетний удар по Україні. У результаті обстрілів постраждали Київ, Львів, Харків, Запоріжжя, Дніпро, Одеса.

За словами речника Повітряних сил ЗС України Юрія Ігната, окупанти використали майже всі типи ракет, які в них є в наявності. Росія з вечора 28 грудня масовано атакувала Україну дронами-камікадзе, а з ночі проти 29 грудня — ракетами.

Президент Сполучених Штатів Джо Байден відреагував на масований ракетний удар Росії по Україні. Крім того, Франція рішуче засуджує масовані удари.

Президент України Володимир Зеленський прокоментував атаку. У черговому своєму зверненні до українців він зазначив, що потрібно працювати над тим, щоб повернути війну назад - до цих покидьків, додому, в Росію.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости