Продаж алкоголю: у прифронтовому місті вводять нові зміни

Влада Запоріжжя розширила години продажу алкоголю будь-якої міцності, дозволяючи придбання напоїв з 08:00 до 22:00, повідомляє Запорізька міська рада.

"Відповідно до наказу голови Запорізької обласної державної адміністрації, начальника Запорізької обласної військової адміністрації від 02.01.2024 № 1 та рішення Ради оборони Запорізької області від 26.12.2023 № 157 на території Запорізької міської територіальної громади змінено дозволений час продажу алкогольних напоїв. Відтепер продаж пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв дозволено з 8.00 до 22.00 всім суб’єктам господарювання, які мають ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями", - йдеться у повідомленні.

Разом з тим, у місті все ще діє заборона на продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв військовослужбовцям та особам, що мають зовнішні ознаки приналежності до військових формувань (військова форма, зброя, спецзасоби).

Нагадаємо, що сьогодні вранці, 8 січня, російські терористичні віська нанесли по Запоріжжю 5 ракетних ударів. За інформацією секретаря міської ради Анатолія Куртєва, вже відомо про пʼятьох постраждалих людей.

Раніше повідомлялося, що вранці 8 січня російські окупанти знову атакували Україну ракетами. Росіяни запустили крилаті ракети Х-101/555 з літаків Ту-95МС, ракети Х-22/32 з літаків Ту-22М3, “Кинджали” з МіГ-31К та балістику з Криму та Бєлгорода.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости