Ракетний удар
08.01.2024 18:03

Сьогодні вранці, 8 січня, російські терористичні віська нанесли по Запоріжжю 5 ракетних ударів. За інформацією секретаря міської ради Анатолія Куртєва, вже відомо про пʼятьох постраждалих людей.

Зафіксовано ушкодження 16 багатоквартирних будинків (вибито шибки) та 6 будинків приватного сектору (розбито вікна і покрівлі). Окрім того, ушкодження отримали 2 освітніх заклади та будівлі дачного кооперативу.

ОбстрілОбстріл

Представники міської спеціалізованої аварійно-рятувальної служби, «Запоріжремсервісу» і «Запоріжміськсвітла» «закривають» вибиті вікна листами OSB та ремонтують покрівлі – укладають шифер, а там, де через погодні умови відсутній доступ, тимчасово накривають плівкою.

ОбстрілОбстрілАвтобус

Розгорнуто Пункти незламності і намети міської ради, залучено комунальні автобуси. Співробітники райадміністрації та соцпрацівники здійснюють обходи житлового фонду, фіксують ушкодження житла і консультують людей.

Нагадаємо, вранці 8 січня російські окупанти знову атакували Україну ракетами. Росіяни запустили крилаті ракети Х-101/555 з літаків Ту-95МС, ракети Х-22/32 з літаків Ту-22М3, “Кинджали” з МіГ-31К та балістику з Криму та Бєлгорода.