Голос за Путіна: що окупанти обіцяють українцям

Жителям окупованої Донеччини окупанти розсилають СМС-повідомлення - обіцяють давати продуктові набори тим, хто у березні на президентських виборах у РФ проголосує за Володимира Путіна.

Про це у Телеграмі повідомляє міська рада українського Маріуполя.

Записатися на отримання продуктів «можна в приймальні міністерства праці та соціальної політики ДНР».

У міськраді зазначають, що загарбники вже не знають, як змусити українців на окупованих територіях віддати голос за Путіна на виборах у РФ.

«Агітація не працює, у Маріуполі її просто викидають на смітник. Тож тепер вирішили «купувати» голоси. Зокрема, розсилають СМС-повідомлення з закликом віддати свій голос за «продуктовий набір», і такі СМС вже отримали жителі Донецька», - констатували у міській йдеться в дописі.

У міськраді підкреслили, що спочатку загарбники довели людей до межі виживання та відчаю, а тепер готові давати «допомогу», аби лише поставили галочку навпроти імені російського диктатора.

У місті, як і на території всієї «ДНР», проводилася примусова паспортизація, без паспорта громадянина РФ не можна отримати пенсії та соціальні виплати, працювати на бюджетних підприємствах.

Нагадаємо, попри те, що зараз наступ російських військ на території Донецької області трохи відійшов на другий план в українському інформаційному просторі, бойові дії на східному фронті не зупинилися.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости