Масований ракетний удар по Україні: де чути потужні вибухи?

Сьогодні, 13 січня, російські війська здійснили спробу масованого ракетного удару, випустивши крилаті ракети з бомбардувальників Ту-95 над територією України з району Каспійського моря. Також з Росії вирушив МІГ-31К як носій ракет "Кинджал". Тривога була оголошена на всій території України рано вранці. Українці повідомляють про вибухи.

Так, у місті Дніпро сталися кілька вибухів, і Повітряні Сили попереджали про загрозу ракети "Кинджал".

Повітряні Сили України закликали мешканців Дніпра швидше укритися в укриттях до завершення повітряної тривоги.

Очільник Дніпропетровської ОВА, Сергій Лисак, в своєму Telegram-каналі повідомив про гучні звуки в області з п'ятої ранку.

Лисак закликав мешканців перебувати в безпечних місцях, пока триває загроза, і закликав залишатися в безпечних місцях, уникаючи коментарів та викладання інформації.

У Кировоградській області працювала протиповітряна оборона. За попередніми даними, без руйнувань та постраждалих.

Крім того, вибухи були у Чернигові, повідомлялося про роботу ППО.

Відомо, що у Кременчуцькому районі упала ракета на подвір'я одного з приватних будинків. Ракета не розірвалася. На щастя, ніхто не постраждав, пошкоджено господарчу споруду.

У Рівненській області лунали вибухи через роботу ППО. Обійшлося без наслідків.

У 8.14 було оголошено відбій ракетної небезпека по всій території України, крім західних та Донецької областей.

Раніше повідомлялося, що військова допомога, яку США надавали Україні, наразі зупинилася. Подальша допомога залежить від рішення Конгресу, який повинен підтримати додатковий запит на національну безпеку для отримання більшого фінансування.

Також ми повідомляли, що Британія надасть Україні 2,5 мільярда фунтів стерлінгів військової допомоги Україні на 2024-2025 роки. Британія передасть Україні найбільшу в історії партію БПЛА. Це стане найбільшою партією дронів, яка колись передавалася Україні іноземною державою.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости