У Херсоні виникли проблеми з водопостачанням через обстріли

Начальник Херсонської МВА Роман Мрочко у Telegram заявив, що російські загарбники обстріляли Херсон. Через це у трьох багатоповерхівках виникли проблеми з тиском водопостачання.

"У Дніпровському районі Херсона було пошкоджено електричну кабельну лінію. Через це наразі три багатоповерхівки з послабленим тиском водопостачання", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що завтра, 14 січня, відповідні бригади комунальних підприємств міста визначать причину аварії та проведуть ремонтні роботи з ліквідації її наслідків.

Нагадаємо, що енергетична інфраструктура України залишається непошкодженою внаслідок масованого обстрілу, який відбувся стогодні, 13 січня. Однак в країні знеструмлений 131 населений пункт.

Громадян закликають економно використовувати електроенергію, особливо в пікові години: з 10:00 до 12:00 та з 18:00 до 20:00.

Зазначимо, що українцям рекомендується бути готовими до відключення електроенергії. Міністерство внутрішніх справ України нагадало громадянам про правильне використання генераторів.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости