Партизани підірвали окупантів у Мелітополі: деталі

У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області партизани підірвали російських військових та їхню техніку. У результаті атаки був пошкоджений ворожий автомобіль, а також було уражено четверо військовослужбовців-окупантів. Про це повідомляє Telegram-канал Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"14 січня на вулиці Гоголя у тимчасово окупованому Мелітополі пролунав потужний вибух. Внаслідок проведеного силами українського опору спеціального заходу був підірваний автомобіль російських загарбниківPatriot", - йдеться в повідомленні.

Разом з ворожим позашляховиком ураження зазнали четверо окупантів.

Прилеглі до місця події вулиці перекрили, приїхало декілька автомобілів з медиками.

Утім, за попередньою інформацією, лікарі знадобились не всім. Точна кількість безповоротних і санітарних втрат ворога уточнюється.

Раніше повідомлялося, що, сьогодні, 14 січня, в Україні офіційно підтвердили збиття російських літаків А-50 та Іл-22 в Азовському морі.

За даними Генштабу ЗСУ, на ранок понеділка, 15 січня, втрати Росії у війні в Україні, склали 980 окупантів, загальна кількість втрат російської армії з початку вторгнення становить 370 980 військових.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости