У Севастополі "пішов на корм акулам" російський корабель типу "Тарантул"

Кілька тижнів тому у тимчасово окупованому Севастополі затонув російський сторожовий корабель типу "Тарантул", інформує партизанський рух АТЕШ у Telegram.

Згідно з повідомленням, під час розвідки суден у Севастополі партизани виявили потоплений прикордонний сторожовий корабель проекту 205П "Тарантул". Координати його місцезнаходження - 44.615763, 33.587110, пристань бухти "Графська".

Ймовірно, корабель був затоплений під час атаки українських морських дронів на військові об'єкти окупантів кілька тижнів тому.

Представники АТЕШ наголосили, що це ще одна важлива втрата для росіян в Чорному морі. Вони також висловили впевненість, що поступово вони виженуть окупаційну армію з українських територій та відновлять справедливість.

За інформацією партизанів, цей корабель був викрадений окупантами в Україні у 2014 році і активно використовувався ними у військових операціях.

Раніше повідомлялося, що українські військові збили російський літак А-50 та підбили повітряний командний пункт Іл-22М11.

Нагадаємо, за даними Генштабу ЗСУ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 18 січня 2024 року ліквідували близько 373 600 російських загарбників, з них 780 осіб - за останню добу.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости